Hargai seseorang yang ambil berat dekat kita, cintai dia seadanya, keran­a bila sudah tiada menyesal pun tidak berguna ~ #JMBELOG Hargai seseorang yang ambil berat dekat kita, cintai dia seadanya, keran­a bila sudah tiada menyesal pun tidak berguna - #JMBELOG

Hargai seseorang yang ambil berat dekat kita, cintai dia seadanya, keran­a bila sudah tiada menyesal pun tidak berguna

Hargai seseorang yang ambil berat dekat kita, cintai dia seadanya, keran­a bila sudah tiada menyesal pun tidak berguna
Lelaki: awak.. dah bangun?
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak.. jangan lupa sarapan yer..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak..saya nak pergi kerja ni..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak, saya dah balik..penat nak tidur jap..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak buat apa tu awak? jaga diri yer..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak, walaupun awak diam, saya tetap kan selalu sms awak..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak.. saya rindu awak..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak..saya betul rindu awak :'(
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak, tengah buat ape tu? jangan lupa makan taw!
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak..saya sakit..sakit rindu..hehe..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak, hari ni saya ada hal skt, nak g hospital..
Gadis: awak sakit ape?
Lelaki: eh eh..awak..saya tak sakit..saya saja jer..hehe, rindu sms dari awak..
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak..merajuk lagi yer?
Gadis: (ignore)
Lelaki: awak..kalau esok saya dah takde, maafkan segala kesalahan saya pada awak taw. saya pun maafkan kesalahan awak juga.. saya harap awak pandai jaga diri..
Gadis: (ignore)
Selepas sms terakhir itu,
si gadis tidak lagi menerima sms dari kekasihnya itu..
kerana merasa bersalah si gadis pun sms kekasihnya itu..
Gadis: yer..awak jangan risau kan saya, tahu lah saya jaga diri..awak tengah buat ape tu?
tiba-tiba...
[Adek] kepada lelaki: Abang saya dah meninggal..jang­an sms kat NO ni lagi.
# Hargai seseorang yang ambil berat dekat kita, cintai dia seadanya, keran­a bila sudah tiada menyesal pun tidak berguna
Kredit : http://nurul88h.blogspot.my/

1 comment:

  1. btol tu... jgn bila die dh xde bru nk mnyesal.. smua tu xde gne dah..

    p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..
    banyak info menarik yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

History

Labels

Powered by Blogger.