Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT ~ #JMBELOG Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT | #JMBELOG
Comments

Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT

Posted by at January 25, 2017 Read our previous post
Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017)



Sebenar JM menulis. kongsi sekadar suka-suka. Mengisi masa ruang yang ada, meluahkan apa yang terusik di hati...(bermadah pula JM)

JM mula mengenali blog seawal 2011. Itu pun sekadar suka membaca.
Antara mereka yang JM ikuti dulu kak Mia, kak Ana, kak Farah, kak Fae, cik akak dan ramai lagi yang tidak dapat JM sebutkan di sini jangan ambil hati ya.

JM baru mengenali dunia IT pada 2011 (tak salah JM). Main klik je, sebab tempat JM perlu guna komputer dalam pekerjaan. Mahu tidak mahu kena belajar juga. Tapi sekarang rasa tidak rugi apa yang JM pelajari. (Betul kan kawan-kawan)

Alhamdulillah walau sekadar suka-suka ada masuk juga. Terima kasih Nuffnang.

Dengan berblog kita kenal erti kehidupan,
Dengan berblog kita kenal siapa kita,
Dengan berblog kita kenal intan permata,
Itulah JM di blog.



Susah senang kehidupan dapat JM luahkan di sini.
Sekurang-kurangnya meringankan apa yang terbuku di hati.
Tangisan biarlah kita sendiri. (JM oh JM)

Melalut pula JM...

In Sha Allah,
Selagi bernafas JM akan terus bersama blog.
Sebagai nota kehidupan JM.

Terima kasih membaca.

Tag :

SuriaAmanda

Shahida

AbamKie

Mellya

7 comments:

  1. DSYS.

    Semoga terus berblogging 👍

    ReplyDelete
  2. Macam nak nangis baca... All the best JM...

    ReplyDelete
  3. baca entri JM dengan lagu background, rasa syahdu je. Teringat pulak masa zaman rajin blogging dulu, ramai kawan2 blogger tapi sekarang memasing busy dengan kehidupan memasing. Thanks JM sudi join :)

    senarai peserta kita dah update dah :)
    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/assalamualaikum-hai-to-all-of-you-guys.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah JM berjaya sebagai pemenang :)

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

© #JMBELOG is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template