Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT ~ #JMBELOG Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT - #JMBELOG

Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017) - TAMAT

Perjalanan sebagai seorang Blogger - Belogs JM - 13FEBRUARI2017)



Sebenar JM menulis. kongsi sekadar suka-suka. Mengisi masa ruang yang ada, meluahkan apa yang terusik di hati...(bermadah pula JM)

JM mula mengenali blog seawal 2011. Itu pun sekadar suka membaca.
Antara mereka yang JM ikuti dulu kak Mia, kak Ana, kak Farah, kak Fae, cik akak dan ramai lagi yang tidak dapat JM sebutkan di sini jangan ambil hati ya.

JM baru mengenali dunia IT pada 2011 (tak salah JM). Main klik je, sebab tempat JM perlu guna komputer dalam pekerjaan. Mahu tidak mahu kena belajar juga. Tapi sekarang rasa tidak rugi apa yang JM pelajari. (Betul kan kawan-kawan)

Alhamdulillah walau sekadar suka-suka ada masuk juga. Terima kasih Nuffnang.

Dengan berblog kita kenal erti kehidupan,
Dengan berblog kita kenal siapa kita,
Dengan berblog kita kenal intan permata,
Itulah JM di blog.



Susah senang kehidupan dapat JM luahkan di sini.
Sekurang-kurangnya meringankan apa yang terbuku di hati.
Tangisan biarlah kita sendiri. (JM oh JM)

Melalut pula JM...

In Sha Allah,
Selagi bernafas JM akan terus bersama blog.
Sebagai nota kehidupan JM.

Terima kasih membaca.

Tag :

SuriaAmanda

Shahida

AbamKie

Mellya

7 comments:

Ana Suhana said...

DSYS.

Semoga terus berblogging 👍

Shikin Razali said...

Best of luck, JM..

Noor Azlan said...

Macam nak nangis baca... All the best JM...

Anis Khalilah said...

Semoga terus berblogging JM..

Fhatin Amelia said...

thanks sudi tag :D

farhanna jafri said...

baca entri JM dengan lagu background, rasa syahdu je. Teringat pulak masa zaman rajin blogging dulu, ramai kawan2 blogger tapi sekarang memasing busy dengan kehidupan memasing. Thanks JM sudi join :)

senarai peserta kita dah update dah :)
https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/assalamualaikum-hai-to-all-of-you-guys.html

farhanna jafri said...

Tahniah JM berjaya sebagai pemenang :)

History