Anda tengok lah sendiri video ni. Pasti anda akan rasa sebak dan mengalirkan air mata. ~ #JMBELOG Anda tengok lah sendiri video ni. Pasti anda akan rasa sebak dan mengalirkan air mata. - #JMBELOG

Anda tengok lah sendiri video ni. Pasti anda akan rasa sebak dan mengalirkan air mata.


Anda tengok lah sendiri video ni. Pasti anda akan rasa sebak dan mengalirkan air mata.
Siapa yang tak kenal dengan lagenda kelahiran Hong Kong, Jackie Chan ni. Dia bukan sahaja terkenal dalam bidang lakonan malah kebanyakan stunt extreme dalam setiap filem yang dilakonkan semuanya dilakukan sendiri oleh Jackie Chan dan team stunt Jackie Chan.
Selepas menang anugerah Oscars tahun lepas dan lebih 40 tahun dalam bidang lakonan, Jackie Chan terima penghargaan dalam satu TV Show ni. Anda tengok lah sendiri video ni. Pasti anda akan rasa sebak dan mengalirkan air mata.
Tribute untuk menghargai lagenda, Jackie Chan
Video telah ditonton sebanyak 3.2 juta views di, lebih 79k perkongsian di Facebook. Video tribute untuk Jackie Chan ni telah membuatkan orang ramai mengalirkan air mata. Anda akan nampak semangat persahabatan mereka sangat kuat walaupun masing masing sudah bekerja selama berpuluh tahun. Tipu la video di atas ni tak buat anda sedih. Huuuuu
Kredit : ohbulan.com

1 comment:

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

 
Back to top
Copyright © 2016 #JMBELOG - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia