Rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman, kita bukan malaikat...- @zilaseeron ~ #JMBELOG Rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman, kita bukan malaikat...- @zilaseeron
Skip to main content

Rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman, kita bukan malaikat...- @zilaseeron

"...rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman,  kita bukan malaikat..." - @zilaseeron
Tahun lepas merupakan detik hitam berlaku pada rumahtangga Zila Akademi Fantasia (AF) dan Along Charm Raja Lawak bila Zila ditangkap khalwat bersama lelaki lain. Oleh kerana peristiwa itu, Along Charm dan Zila ambil keputusan untuk berpisah.
Tahun ni satu perubahan telah berlaku pada Zila bila dia buka tudung dan mewarnakan rambutnya blonde. Lebih kurang macam kes Uqasha Senrose la. Apa sebab kenapa Zila berbuat begitu kami pun tak tahu. Tapi apa yang kita boleh buat ialah mendoakan agar Zila diberi rahmat. Dia pun manusia biasa kan? Huhu
Dapat cacian orang ramai
Lebih kurang seminggu yang lalu, Zila telah memuat naik fotonya yang menampakkan rambut warna Blonde. Iya lah, sebelum ni kita semua sedia maklum bahawa Zila pakaiannya sopan serta berhijab. Foto diatas telah mendapat respon negatif dari followers Zila;
Ini respon Zila..
Screenshots di atas antara jawapan balas dari Zila. Tapi pujian patut diberi pada Zila kerana dia tak melatah ikut perasaan.
Dapat sokongan dan doa dari peminat
Sumber: Instagram Zila Seeron
Kredit : ohbulan.com

Comments

  1. semoga zila seeron tu mendapat hidayah..tu je la yg boleh kita doakan dan semoga kita pun terus dilindungiNya dr berubah mcm tu..wallahuallam

    ReplyDelete

Post a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Popular posts from this blog

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Nama Penuh: Nurshazwany Hasrita Binti Hasbullah
Nama Panggilan: Wany Hasrita
Asal: Cheras, Selangor
Umur: 25 (2017)
Kerjaya: Penyanyi
Lagu Single: Menahan Rindu
Laman Sosial:
Facebook: https://m.facebook.com/wanyhasrita
Twitter: https://twitter.com/shazwanyhasrita
Instagram: https://www.instagram.com/wanyhasrita/


MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2 - TAMAT

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Nama Penuh : Hal Husaini bin Razmi Nama Komersial : Hael Husaini Umur : 29 tahun (2017) Asal : Kuala Lumpur Pekerjaan : Penyanyi Kumpulan : Bekas duo Azhael Genre : Pop, R&B
Single : Lagu Jampi 

I AM Me - Dato Seri Vida

I AM Me - Dato Seri Vida
I Am Me
I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA (28JULAI2017)

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA / klik sini untuk join