Rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman, kita bukan malaikat...- @zilaseeron

"...rosak hari-hari yang baik ini, jadikan pengalaman,  kita bukan malaikat..." - @zilaseeron
Tahun lepas merupakan detik hitam berlaku pada rumahtangga Zila Akademi Fantasia (AF) dan Along Charm Raja Lawak bila Zila ditangkap khalwat bersama lelaki lain. Oleh kerana peristiwa itu, Along Charm dan Zila ambil keputusan untuk berpisah.
Tahun ni satu perubahan telah berlaku pada Zila bila dia buka tudung dan mewarnakan rambutnya blonde. Lebih kurang macam kes Uqasha Senrose la. Apa sebab kenapa Zila berbuat begitu kami pun tak tahu. Tapi apa yang kita boleh buat ialah mendoakan agar Zila diberi rahmat. Dia pun manusia biasa kan? Huhu
Dapat cacian orang ramai
Lebih kurang seminggu yang lalu, Zila telah memuat naik fotonya yang menampakkan rambut warna Blonde. Iya lah, sebelum ni kita semua sedia maklum bahawa Zila pakaiannya sopan serta berhijab. Foto diatas telah mendapat respon negatif dari followers Zila;
Ini respon Zila..
Screenshots di atas antara jawapan balas dari Zila. Tapi pujian patut diberi pada Zila kerana dia tak melatah ikut perasaan.
Dapat sokongan dan doa dari peminat
Sumber: Instagram Zila Seeron
Kredit : ohbulan.com
loading...

Share this :

Previous
Next Post »
1 Comments
avatar

semoga zila seeron tu mendapat hidayah..tu je la yg boleh kita doakan dan semoga kita pun terus dilindungiNya dr berubah mcm tu..wallahuallam

Reply

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Followers