King Coco ? Siapa sebenarnya ? ~ #JMBELOG King Coco ? Siapa sebenarnya ?
Skip to main content

King Coco ? Siapa sebenarnya ?

King Coco ? Siapa sebenarnya ? | Fuhh semakin ramai yang nak tahu siapakah king coco viral ini . Jom aku cerita dekat korang. macam ini nama kingcoco mula viral apabila video king coco ini di muat naik ke media sosial oleh tuannya sendiri . Untuk pengetahuan korang King Coco ini adalah seorang perempuan tau dan bukan lelaki. Nama Sebenar kingcocoadalah Mashaira Ismail.

Video yang di muat naik di media sosial tersebut menjadi viral apabila netizen mempersoalkan slank kingcocoyang mengatakan dia adalah mix beberapa negara. Mix tu di maksudkan sebagai campuran darah beberapa negara. bukan mixer okay, tu nak buat kek. hahaha

Siapa King Coco Viral Sebenarnya?

Netizen mula mengecam video berkenaan kerana bahasa atau slank percakapan king cocoagak keterlaluan seperti di buat-buat. jadi biasalah , netizen kan. benda nak kutuk orang ja mesti laju gila orang viralkan. entah kenapa seronok sangat , aku pun tak tahu.

Seterusnya beberapa cerita kurang enak yang di tulis di media sosial sebelum ini yang mendakwa cocomerampas suami orang dan sebagainya . Sejak tu, nama king coco makin panas dari biasa. Ia berlarutan sehinggakan ke majlis perkahwinan king coco dengan seorang kapten. Siapa King Coco
King coco akhirnya selamat di ijab kabul dan menjadi isteri kedua kepada kapten tersebut . Berita perkahwinan king cocomendapat kecaman ramai oleh netizen kerana mereka mendakwa yang isteri pertama kapten berkenaan sedang sarat mengandung. jadi agak tak patut majlis itu di langsungkan. itu kata netizenlah aku cuma tulis balik ja.

Entah sampai ke mana cerita king coco viral ini akan berlegar di media sosial. Mungkin ini sahaja perkenalan kita dengan kingcocoviral. Aku kongsikan pun sebab ramai yang tanya siapa king coco. kalau korang nak tengok gambar king coco, korang boleh search di facebook ya. aku ingat coco ini cokelat. haha teruk sungguh aku ni. hahaha

Sekian.

Sumber:  www.kataubaid.com

Kredit : www.info.mydebat.com

Comments

  1. video dia promote helmet tu pun kelakar. King Coco skang mmg trending kat social media. huhu. salam singgah sambil iklan di sini. :)

    ReplyDelete
  2. ada tngk dia d meja bulat sepahtu, nak termuntah dia lepas teka budu semua tu. mmg x tahan gelak kat dia la

    ReplyDelete

Post a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Popular posts from this blog

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Nama Penuh: Nurshazwany Hasrita Binti Hasbullah
Nama Panggilan: Wany Hasrita
Asal: Cheras, Selangor
Umur: 25 (2017)
Kerjaya: Penyanyi
Lagu Single: Menahan Rindu
Laman Sosial:
Facebook: https://m.facebook.com/wanyhasrita
Twitter: https://twitter.com/shazwanyhasrita
Instagram: https://www.instagram.com/wanyhasrita/


I AM Me - Dato Seri Vida

I AM Me - Dato Seri Vida
I Am Me
I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA (28JULAI2017)

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA / klik sini untuk join

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2 - TAMAT