Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?

Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?
Semalam trending di Twitter bila seorang lelaki memaki hamun wanita yang sedang menggunakan ATM Machine. Dalam video tersebut anda boleh lihat lelaki tu menggunakan kata-kata kesat sebab menunjukkan perasaan tak puas hati. Wanita tu pada mulanya diam, mungkin kerana tidak tahan dia pun sound balik lelaki tu.
Katanya insiden ni terjadi di Singapura. Betul, kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?
‘Which country are you from?’
Tindakan biadap, melampau
Sumber: Twitter
Kredit : ohbulan.com 
loading...

Share this :

Previous
Next Post »
1 Comments

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Followers