Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan? ~ #JMBELOG Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan? | #JMBELOG
Comments

Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?

Posted by at February 04, 2017 Read our previous post
Kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?
Semalam trending di Twitter bila seorang lelaki memaki hamun wanita yang sedang menggunakan ATM Machine. Dalam video tersebut anda boleh lihat lelaki tu menggunakan kata-kata kesat sebab menunjukkan perasaan tak puas hati. Wanita tu pada mulanya diam, mungkin kerana tidak tahan dia pun sound balik lelaki tu.
Katanya insiden ni terjadi di Singapura. Betul, kita tak boleh nak percaya sepenuhnya dalam video tersebut tetapi tindakan melampau lelaki tu memang tak boleh diterima. Kan?
‘Which country are you from?’
Tindakan biadap, melampau
Sumber: Twitter
Kredit : ohbulan.com 

1 comment:

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

© #JMBELOG is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template