TUJUH SEBAB KENA BALIK KERJA ON TIME !

TUJUH SEBAB KENA BALIK KERJA ON TIME !

loading...

Share this :

Previous
Next Post »
3 Comments
avatar

Dulu staff dekat opis ada tampal artikel ni. Hehe

Reply
avatar

ha tulah tu. kalau kerja overtime bagai nak rak tapi kesihatan tak jaga pun payah jugak tau huhu

singgah klik iklan & nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/undian-fasa-pertama-anugerah-meletop.html

Reply
avatar

hahah nie memng tul..sy terpaksa jer stay lebih masa jika ada kerja yg perlu diselesaikan before due date..jika x der..hahah 15 minute before masa plg i will stop working then berbunyi jer jam opis sah2 punch kad dan blah keluar dr pejabat..bukan dpt aper pun lama - lama kat pejabat...

Reply

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Followers