TUJUH SEBAB KENA BALIK KERJA ON TIME !

TUJUH SEBAB KENA BALIK KERJA ON TIME !

3 comments:

  1. Dulu staff dekat opis ada tampal artikel ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. ha tulah tu. kalau kerja overtime bagai nak rak tapi kesihatan tak jaga pun payah jugak tau huhu

    singgah klik iklan & nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/undian-fasa-pertama-anugerah-meletop.html

    ReplyDelete
  3. hahah nie memng tul..sy terpaksa jer stay lebih masa jika ada kerja yg perlu diselesaikan before due date..jika x der..hahah 15 minute before masa plg i will stop working then berbunyi jer jam opis sah2 punch kad dan blah keluar dr pejabat..bukan dpt aper pun lama - lama kat pejabat...

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Powered by Blogger.