Wow, whatsapp dah upgreat ~ #JMBELOG Wow, whatsapp dah upgreat | #JMBELOG
Comments

Wow, whatsapp dah upgreat

Posted by at February 24, 2017 Read our previous post
Wow, whatsapp dah upgreat

Lihat status blog akak lekatlekit, JM terus tengok handphone, tengok whatsapp, wow betul la...
Whatsapp dah seperti wechat, fb dan ...

kredit : lekatlekit

4 comments:

  1. Tue la, pagi2 lagi sy pun terkejut bila tengok pembaharuan whatssap nie..

    ReplyDelete
  2. betul tu JM , tu kwn satu office beritahu , godel-godel hp dah upgrade rupanya..dah mcm instagram dengan fb pulak

    ReplyDelete
  3. Wah, dah macam Insta dah kan... Terima kasih info, saya baru tau bila baca ni... nak kena update lah ni...

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

© #JMBELOG is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template