Wow, whatsapp dah upgreat

Wow, whatsapp dah upgreat

Lihat status blog akak lekatlekit, JM terus tengok handphone, tengok whatsapp, wow betul la...
Whatsapp dah seperti wechat, fb dan ...

kredit : lekatlekit
loading...

Share this :

Previous
Next Post »
4 Comments
avatar

Tue la, pagi2 lagi sy pun terkejut bila tengok pembaharuan whatssap nie..

Reply
avatar

betul tu JM , tu kwn satu office beritahu , godel-godel hp dah upgrade rupanya..dah mcm instagram dengan fb pulak

Reply
avatar

Wah, dah macam Insta dah kan... Terima kasih info, saya baru tau bila baca ni... nak kena update lah ni...

Reply

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Followers