Rezeki itu datangnya dari Allah S.W.T. Selepas berusaha dengan sebaik-baiknya, seorang Muslim digalakkan untuk berdoa kepada Allah S.W.Y agar dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki yang baik secara berterusan. Allah itu Maha Adil, in Sha Allah setiap kerja dan urusan dengan niat kerana Allah S.W.T pasti akan menerima ganjarannya. ~ #JMBELOG Rezeki itu datangnya dari Allah S.W.T. Selepas berusaha dengan sebaik-baiknya, seorang Muslim digalakkan untuk berdoa kepada Allah S.W.Y agar dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki yang baik secara berterusan. Allah itu Maha Adil, in Sha Allah setiap kerja dan urusan dengan niat kerana Allah S.W.T pasti akan menerima ganjarannya. - #JMBELOG


Follow:
facebook twitter rss

Rezeki itu datangnya dari Allah S.W.T. Selepas berusaha dengan sebaik-baiknya, seorang Muslim digalakkan untuk berdoa kepada Allah S.W.Y agar dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki yang baik secara berterusan. Allah itu Maha Adil, in Sha Allah setiap kerja dan urusan dengan niat kerana Allah S.W.T pasti akan menerima ganjarannya.Rezeki itu datangnya dari Allah S.W.T. Selepas berusaha dengan sebaik-baiknya, seorang Muslim digalakkan untuk berdoa kepada Allah S.W.Y agar dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki yang baik secara berterusan. Allah itu Maha Adil, in Sha Allah setiap kerja dan urusan dengan niat kerana Allah S.W.T pasti akan menerima ganjarannya.
Di bulan Ramadhan ini, memang elok sangat dipraktikan himpunan doa murah rezeki ini. Janji Allah S.W.T, terdapat satu malam di bulan Ramadhan yang akan dimakbulkan segala doa, maka berdoalah untuk kebaikan, dunia dan akhirat. Doa adalah senjata umat Islam, menerusi doa ... Allah S.W.T akan bantu samada secara terus mahupun sebaliknya.
Himpunan Doa Murah Rezeki Dari Al Quran
Dan doa yang paling dan sering dituturkan untuk murah rezeki pastilah Ayat Seribu Dinar di bawah ini. Pastikan ayat ini dibaca dengan betul, kerana terdapat ayat yang tidak berapa jelas. Sila rujuk pada Al Quran sebelum amalkan setiap hari, khusus untuk mereka yang berniaga.
Doa bukan sekadar memohon, tetapi juga perlu disertai dengan perbuatan. In Sha Allah, dengan adanya himpunan doa murah rezeki ini akan dapat dijadikan sebagai penyelesaian kepada kesempitan rezeki yang diterima. Untuk info dan tips bagi membolehkan mendapat rezeki yang terus menerus dan diberkati, boleh muat turun tips dan panduan dari ebook berikut - http://bit.do/formularezeki
Terima kasih kepada imuslimmag.com yang berkongsi himpunan doa-doa murah rezeki ini.
Semoga bermanfaat buat semua. Kongsikan kepada rakan yang lain, in Sha Allah .. kita beramal dengan perkongsian ini
Kredit :HASRULHASSAN.COM

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Back to top