JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK ~ #JMBELOG JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK
Skip to main content

JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK


JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK

Yang paling banyak bersabar
Yang paling banyak menangis dari gembira
Yang selalu tunggu
Yang selalu kecewa
Yang selalu sakit
Yang selalu pendam
Orang yang paling sayang kau

Yang sanggup buat apa je untuk kau
Yang selalu ada dengan kau
Yang selalu sokong kau
Yang selalu nasihat kau
Yang selalu dengar masalah kau
Yang ada susah senang kau
Orang yang nak bersama dengan kau

#jumpaorangmacaminijagaelokelok #jmbelog

Comments

  1. mana ada orang macam ni bang. kita je terhegeh-hegeh. last-last orang take kita as granted je.

    ReplyDelete
  2. perfect sangat ni. wujud tak wujud kita still taktahu..

    anyway, done follow blog. jemput singgah: http://be-readers.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. rasanya mcm dah jumpa orang mcm ni.
    parents dan cik bff. hehe :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Popular posts from this blog

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Nama Penuh: Nurshazwany Hasrita Binti Hasbullah
Nama Panggilan: Wany Hasrita
Asal: Cheras, Selangor
Umur: 25 (2017)
Kerjaya: Penyanyi
Lagu Single: Menahan Rindu
Laman Sosial:
Facebook: https://m.facebook.com/wanyhasrita
Twitter: https://twitter.com/shazwanyhasrita
Instagram: https://www.instagram.com/wanyhasrita/


I AM Me - Dato Seri Vida

I AM Me - Dato Seri Vida
I Am Me
I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA (28JULAI2017)

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA / klik sini untuk join

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Nama Penuh : Hal Husaini bin Razmi Nama Komersial : Hael Husaini Umur : 29 tahun (2017) Asal : Kuala Lumpur Pekerjaan : Penyanyi Kumpulan : Bekas duo Azhael Genre : Pop, R&B
Single : Lagu Jampi