JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK ~ #JMBELOG JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK - #JMBELOG

JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK


JUMPA ORANG INI JAGA ELOK-ELOK

Yang paling banyak bersabar
Yang paling banyak menangis dari gembira
Yang selalu tunggu
Yang selalu kecewa
Yang selalu sakit
Yang selalu pendam
Orang yang paling sayang kau

Yang sanggup buat apa je untuk kau
Yang selalu ada dengan kau
Yang selalu sokong kau
Yang selalu nasihat kau
Yang selalu dengar masalah kau
Yang ada susah senang kau
Orang yang nak bersama dengan kau

#jumpaorangmacaminijagaelokelok #jmbelog

3 comments:

Suzlin Azreena Nordin said...

mana ada orang macam ni bang. kita je terhegeh-hegeh. last-last orang take kita as granted je.

munirah :) said...

perfect sangat ni. wujud tak wujud kita still taktahu..

anyway, done follow blog. jemput singgah: http://be-readers.blogspot.com

antynid said...

rasanya mcm dah jumpa orang mcm ni.
parents dan cik bff. hehe :)

History