Gitar Buruk - Filem Pendek MyEG Hari Raya 2017 ~ #JMBELOG Gitar Buruk - Filem Pendek MyEG Hari Raya 2017 - #JMBELOG

Reading List

Gitar Buruk - Filem Pendek MyEG Hari Raya 2017

Gitar Buruk - Filem Pendek MyEG Hari Raya 2017

Ramadan adalah bulan mulia bagi memperbaiki diri dalam pelbagai aspek. Seperti kisah Rahman dan Razif. Jadikannya sebagai satu iktibar untuk tidak melengahkan apa yang kita boleh settle-kan hari ini agar mendapat keberkatan di bulan Ramadan. Terutamanya hal-hal yang anda seringkali terlepas pandang seperti pertengkaran, hutang, zakat dan sebagainya. Bab zakat ni, boleh je nak settle cepat di https://www.myeg.com.my. Saman dan road tax pun boleh juga! Salam Ramadan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada MyEG.

Ramadan is a holy month and a time for self-improvement in various areas. Just like this tale of Rahman and Razif. Let this be a lesson in settling our responsibilities to receive the blessings of Ramadan. Especially things that you often overlook such as quarrels, debts, zakat and so on. For zakat, you can just settle it quickly on https://www.myeg.com.my. Same goes for your summons and road tax! Salam Ramadan and Selamat Hari Raya Aidilfitri from MyEG.

#Ramadan2017
#HariRaya2017
#MyEG

Subscribe to us:
https://www.youtube.com/user/myegclub

Follow us:
https://www.myeg.com.my/
https://www.facebook.com/clubmyeg 
https://twitter.com/myegclub

No comments:

Post a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

History

Trending

Search This Blog