Kalau tahu dah lama bantu ~ #JMBELOG Kalau tahu dah lama bantu
Skip to main content

Kalau tahu dah lama bantu

Kalau tahu dah lama bantu / Baru-baru ni kita dikejutkan dengan berita kematian salah seorang dari penuntut Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Zulfarhan bila dia dipercayai didera oleh rakannya. Zulfarhan melecur teruk akibat ditekap dengan seterika wap di bahagian dada, tangan dan kaki. Kes itu telah menaikkan kemarahan orang ramai.
Selain dari ibu bapa Zulfarhan, rakan arwah juga turut merasai pemergiannya dan mengatakan arwah seorang rakan yang baik dan sentiasa ada bila rakannya perlukan pertolongan.

‘Jangan risau, kau dah wangi wangi dah tadi mandi..’

Al fatihah. Bro why so sudden.. kau mcm mana pun bila minta tolong you always there to help. The moment when your dad and mom kiss you for the last time it totally broke us. Jangan risau, kau dah wangi wangi dah tadi mandi. Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang beriman.
Zulfarhan Osman bin Zulkarnain
29/11/1996 – 1/6/2017
Rakan arwah, Khairul Najmi telah memuat naik gambarnya bersama Zulfarhan di Instagram. Ramai tinggalkan mesej di ruangan komen mengucapkan takziah dan ada juga bertanya macam mana perkara tu boleh berlaku, kenapa tiada rakan pun yang datang tolong dan sebagainya..

‘Maaf geng. Aku bukan kawan yang baik..’

Khairul Najmi juga memuat naik foto dari Instagram Zulfarhan di Insta Story. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.
Sumber: Instagram khairxll

Kredit : OhBulan

Comments

Popular posts from this blog

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Biodata Ringkas Penyanyi Wani Hasrita

Nama Penuh: Nurshazwany Hasrita Binti Hasbullah
Nama Panggilan: Wany Hasrita
Asal: Cheras, Selangor
Umur: 25 (2017)
Kerjaya: Penyanyi
Lagu Single: Menahan Rindu
Laman Sosial:
Facebook: https://m.facebook.com/wanyhasrita
Twitter: https://twitter.com/shazwanyhasrita
Instagram: https://www.instagram.com/wanyhasrita/


MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2 - TAMAT

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Biodata ringkas penyanyi Hael Husaini

Nama Penuh : Hal Husaini bin Razmi Nama Komersial : Hael Husaini Umur : 29 tahun (2017) Asal : Kuala Lumpur Pekerjaan : Penyanyi Kumpulan : Bekas duo Azhael Genre : Pop, R&B
Single : Lagu Jampi 

I AM Me - Dato Seri Vida

I AM Me - Dato Seri Vida
I Am Me
I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA (28JULAI2017)

SEGMEN : FOLLOW ME! BY NASEHA SYAHIRA / klik sini untuk join