GIVEAWAY TUDUNG PRELOVED HALFMOON BY HAJRA CIKLAPUNYABELOG.BLOGSPOT.MY. (16OGOS2017) - TAMAT ~ #JMBELOG #JMBELOG: GIVEAWAY TUDUNG PRELOVED HALFMOON BY HAJRA CIKLAPUNYABELOG.BLOGSPOT.MY. (16OGOS2017) - TAMAT

GIVEAWAY TUDUNG PRELOVED HALFMOON BY HAJRA CIKLAPUNYABELOG.BLOGSPOT.MY. (16OGOS2017) - TAMAT

Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow Twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Facebook page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajraciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen ini.
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! 
  8. Siap.

Senang je kan. So, giveaway bermula dari 16 Julai 2017 hingga 16 Ogos 2017 (pukul 8 malam). Lama kan, sebulan tu. So, memang sempat sangat kalau korang nak join. Pemenang akan diumumkan secepat mungkin dari tarikh giveaway tamat.

Cikla akan pilih 2 orang pemenang melalui khidmat random.org. Pemenang yang terpilih akan yang akan menerima  tudung halfmoon by Hajra setiap seorang.

Andai kata penyertaannya ramai, Insha Allah cikla akan tambah hadiah. Tapi, tak semestinya tudung halfmoon jugak tau. Mungkin tudung jugak atau benda lain. Korang clear kan?

Apa lagi, peminat halfmoon meh join. Yang lain pun sangat dialu-alukan untuk join sama. Lagi ramai lagi bagus. Lagipun, bukan susah pun syaratnya kan.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahimcikla mulakan giveaway niHope giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang semua. So, selamat bergiveaway korang.

Terima kasih and good luck!! ❤️❤️❤️


2 comments:

  1. Assalamualaikum.. Sila letak link penyertaan di bhgn komen ye. Nnti baru cikla masukkan dlm list peserta.

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  2. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"