RM5.000.00 dari pada perayaan Hari Jadi Maxis ~ #JMBELOG RM5.000.00 dari pada perayaan Hari Jadi Maxis ~ #JMBELOG
Filled Under:

RM5.000.00 dari pada perayaan Hari Jadi Maxis

Dari : +6282293211840
Sumber Whatsapp

CONGRATULATIONS!!!
kepada anda sekeluarga yang terpilih mendapat cabutan b”tuah dalam rangka hari ULANG TAHUN maxis center yg ke 27 tahun 2017!!!
pejabat maxis merayakan hari ulang tahun yg ke 27 tahun 2017 ad 7 number phonne yg terpilih berjaya,
mendapat  bantuan/cabutan b”tuah,praduan ini sudah di sah’kan pejabat mahkama/polis kerajaan malaysia!!!
SimCard anda tlah terpilih menang cabutan b'tuah di baris ke 3, RM5.000.00 dari pada perayaan Hari Jadi Maxis.
PIN CEK PEMENANG; 499123
sila salary; https://winnermaxis.wordpress.com
untuk info lanjut sila call officel 
contact us.  +6281354135123
name: MAT RASHAD BIN HAJI SANI
email: hotlink_sdh.bhd@yahoo.com.
Pemenang tak di kenakan pembayaran apapun
cara pertama nak  terimah.
pemenang boleh prgi officel pjabat maxis  center dan pemenang boleh kmi trimakan guna bank



5 comments:

  1. Hye mcm mn cr nk clain duit yg sy mnng tu

    ReplyDelete
  2. scammer atau betul ye ?

    ReplyDelete
  3. Ahahah..ak dh dpt 3mesej ni dr 3 no. brbeza..dn ketiga2 mesej nyatakn ak menang tmpat ke-3...

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

History

Trending