Moga dengan bantuan anda memberi beliau peluang membela diri ~ #JMBELOG Moga dengan bantuan anda memberi beliau peluang membela diri - #JMBELOG

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Saturday, 12 August 2017

Moga dengan bantuan anda memberi beliau peluang membela diri

Macam - macam usaha dah buat
Untuk kumpul dana untuk kos guaman

Susah kos guaman untuk kes sivil
Tak ada jumlah yang spesifik
Tetiba je kena bayar kos tu ni
Yang tak di sangka sangka

Apapun beliau masih nak terus berusaha. Bagi yang sudi, boleh membantu beliau dengan cara, sama ada mengambil paid review di blog beliau lekatlekit.com
Atau ada yang berniat nak melakukan sedekah tak kira la seringgit dua.
Boleh membuat sumbangan terus ke maybank acc beliau 162795008709 (Nursuria)

Please!! Beliau perlukan bantuan & sokongan anda

#jmbelog

1 comment:

  1. Will spread the word to help her , manatau ada yg sudi kan..

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Trending