Belai ~ #JMBELOG Belai - #JMBELOG

Belai

Motor pun nak kena belai. Mestilah kan. Tanpa ia sukar untuk kita bergerak. Setiap dua bulan JM akan tukar minyak hitam dan servis apa yang patut. Sebab pergerakan kita lebih selesa nanti. Kan...


2 comments:

  1. kalau tak nak motor buat hal kena lah selalu check motor tu..tukar minyak hitam, baru lah naik motor tak de dengar bunyik macam2

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

Search This Blog

Followers

Total Pageviews

Powered by Blogger.