PROGRAM KESEDARAN UNTUK MELAWAN PENYAKIT RADAS MUSKULOSKELETAL (TERMASUK SENDI). ~ #JMBELOG PROGRAM KESEDARAN UNTUK MELAWAN PENYAKIT RADAS MUSKULOSKELETAL (TERMASUK SENDI). - #JMBELOG

PROGRAM KESEDARAN UNTUK MELAWAN PENYAKIT RADAS MUSKULOSKELETAL (TERMASUK SENDI).

PROGRAM KESEDARAN UNTUK MELAWAN PENYAKIT RADAS MUSKULOSKELETAL (TERMASUK SENDI).

Kuala Lumpur
Dr. Mark W
PhD. sains perubatan. Pengasas kinesiologi moden: kaedah alternatif moden untuk neurologi dan ortopedik bagi merawat penyakit-penyakit kronik dan trauma sistem muskuloskeletal, yang tidak bertumpu kepada ubat-ubatan atau pemakaian korset, akan tetapi bertumpu kepada simpanan dalaman tubuh dan pemahaman pesakit mengenai tubuh mereka sendiri.

"Ingat kebenaran yang mudah ini: Tidak kira apa yang orang lain beritahu kepada anda, sendi memberi tindak balas kepada rawatan walaupun ketika berusia"
Pada sebulan setengah yang lalu, kami memulakan program kesedaran yang dipanggil "Negara Sihat" untuk melawan gangguan sistem muskuloskeletal.
Sebagai sebahagian daripada program ini, mana-mana penduduk Kuala Lumpur boleh mendapat rawatan dengan diskaun!
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program "Negara Sihat", kami menemuramah Profesor sains perubatan, Dr. Mark W
Doktor ini mengatakan bahawa beliau dapat merawat osteokondritis yang telah dihidapi selama 18 tahun dalam masa beberapa bulan. Beliau memberitahu bahawa dia boleh menyembuhkan seorang nenek tua sepenuhnya dengan artiritis teruk dalam masa 78 hari. Untuk sakit sendi, beliau memberitahu ia akan hilang dengan rawatan yang bersesuaian dalam masa 4 hari! Dan sepanjang beliau menjadi doktor selama 23 tahun, dia sentiasa membuktikan setiap kenyataan ini secara praktik. Sejurus selepas syarahan TV yang diberi olehnya berkenaan topik\ bagaimana untuk memelihara sendi anda pada mana-mana umur\, Profesor Mark W yang terkenal bersetuju untuk memberi kami satu temu ramah.
Helo, Dr. Mark . Beritahu kami, benarkah penyakit sendi dan osteokondrosis adalah peneman "wajib" apabila berusia?
Helo, Nisha! Sudah tentu ia tidak benar. Peneman wajib di usia tua adalah kepercayaan melampau kepada doktor yang telah merawat anda selama 10 tahun, tetapi masih tidak dapat menyembuhkan anda. Sebenarnya, sendi, kartilej dan seluruh rangka manusia adalah begitu bertindak balas kepada rawatan pada mana-mana usia. Ia bukan satu keajaiban, ia hanya sains biasa.
Terutama sekali jika anda tahu rahsianya dan mengamalkan beberapa disiplin. Awak boleh menyembuhkan diri sendiri di rumah dan sangat pantas, seperti yang dilakukan oleh beribu-ribu pesakit saya.
Dan apakah rahsia itu?
Rahsianya adalah untuk memahami punca sakit anda. Ensiklopedia menyenaraikan sehingga 147 punca-punca yang mungkin untuk osteokondrisis dan artrosis, tetapi akibatnya tidak dapat dipersoalkan: sendi, vertebra dan kartilej hilang keanjalannya yang mana menyebabkan rasa sakit. Ia haus disebabkan bekalan darah yang berkurangan.
Dan di situlah rahsianya: Dengan mengembalikan peredaran darah ke sendi, kita telah merawatnya!
Ya, tetapi bukankah mengembalikan peredaran darah selepas berusia 40 tahun dianggap mustahil?
Itu tidak tepat. Saya berjaya berhenti menggunakan kerusi roda lagi selepas kemalangan kereta dan ia itu lebih teruk daripada usia 40 tahun.
Apakah tanda-tanda awal fungsi sendi yang bertambah teruk selepas 40 tahun?
Tanda-tanda awal boleh dianggap sebagai kekejangan otot tangan atau kaki pesakit. Ini kebanyakannya berlaku disebabkan penggunaan sendi yang berlebihan: mengangkat benda-benda berat seperti beg yang berat, kasut yang tidak selesa, pergerakan berulang – semua ini membawa kepada penggunaan berlebihan. Kartilej sendi rosak, tulang mula bergeser antara satu sama lain – itulah sebabnya mengapa anda berasa tidak selesa. Akibatnya, pergerakan anda terbatas dan sendi yang bengkak dan kemudian anggota badan boleh kehilangan fungsinya. . Peranan utama yang lain adalah dimainkan oleh kandungan mineral yang berlebihan dalam badan pesakit. Jika anda mengalami kekejangan otot tangan dan kaki, maka anda perlu mengehadkan pengambilan makanan dan minuman yang tinggi dengan garam:
Tidak digalakkan untuk minum:
 • Air mineral
 • Jus tomato
 • Minuman beralkohol
 • Produk susu masam yang mengandungi natrium
Tidak digalakkan untuk makan:
 • Mentega bergaram, marjerin
 • Semua jenis keju yang keras dan lembut
 • Daging salai, peha ayam, bakon, ham, sosej, ‘prosciutto’, daging dalam tin
 • Spam, salami (sosej komersil yang diproses dan produk daging lain yang mengandungi pelbagai pengawet dan penstabil, yang mana mengandungi banyak garam)
 • Daging separuh masak dan entree ikan (dalam tin atau dibekukan)
 • Ikan atau makanan laut salai atau dalam tin
 • Ketam, udang galah, udang, udang krai (melainkan disediakan tanpa menggunakan garam)
 • Sayur dalam tin (kecuali yang disediakan tanpa menggunakan garam)
 • Kentang goreng, jeruk kubis
 • Kacang panggang atau bergaram, mentega kacang
 • Sos, kicap, sos salad, sos perap (kecuali yang dibuat di rumah tanpa menggunakan garam)
 • Semua jenis sup serbuk atau dalam tin
 • Kiub air rebusan
Dan adakah doktor berjaya membuat orang lain tidak menggunakan kerusi roda lagi?
Ya, dan lebih daripada sekali. Tetapi kebanyakan pesakit adalah orang biasa berusia 40 tahun ke atas, di mana penyakit mereka muncul "mengikut umur". Mereka datang berjumpa saya dengan masalah yang serupa: osteokondrosis, artrosis, radikulitis, atau ‘pinched nerves’. Penyakit-penyakit ini meletihkan mereka dan menghentikan mereka daripada hidup secara normal.
Mereka menangis, mereka berasa sakit, mereka tidak dapat berjalan dengan betul. Meskipun mereka kelihatan seperti orang biasa, bukannya atlet atau seseorang yang cacat. Mereka mengadu: "mengapa saya, mengapa sekarang?". Dan saya beritahu mereka: Daripada merungut, mari kita mula pulihkan peredaran darah kamu.
Bagaimana peredaran darah boleh dibaiki semula pada usia tersebut?
Sehingga baru-baru ini, saya merawat orang ramai dengan bantuan pergerakan dan gel, yang mana melibatkan 96 senaman di dalam gim. Ini sangat berkesan, tetapi begitu sukar dan kaedah yang memerlukan banyak masa. Ia menyakitkan dan orang ramai tidak mempunyai masa mencukupi untuk pergi ke gim. Saya percaya pasti terdapat cara yang lebih mudah, moden – dan saya telah menemuinya.
Sangat menarik! Boleh doktor beritahu kepada pembaca kami mengenainya?
Sudah tentu. Pusat kami adalah yang pertama menerima akses diperakui kepada produk terbaru untuk melawan osteokondrisis dan sakit sendi. Saya akui, pertama kali mendengar tentangnya, saya hanya ketawa kerana saya tidak percaya ia akan berkesan. Tetapi saya dikejutkan sebaik sahaja tamat mengujinya: 4 567 orang telah berjaya sembuh sepenuhnya daripada penyakit mereka, iaitu lebih 94% dari semua peserta percubaan. 5.6% berasa peningkatan yang ketara, dan hanya 0.4% yang tidak menunjukkan sebarang peningkatan.
Apakah produk itu?
Saya bercakap mengenai gel istimewa yang dipanggil SustaFix . Ini adalah produk yang membolehkan dalam masa yang singkat, kira-kira 4 hari untuk melupakan rasa sakit di bahagian belakang dan sendi, dan untuk menyembuhkan kes yang paling teruk dalam masa beberapa bulan.
Ia dihasilkan di Alaska, dan Jabatan Kesihatan telah membelanjakan kira-kira 67 juta ringgit untuk menghasilkan formulanya. Manakala kami pula telah membayar 35 juta untuk hak memasarkan gel ini di seluruh negara.
Jadi bagaimana gel ajaib ini bertindak?
Sebenarnya, ia bukan satu keajaiban; ia adalah sains. Bahan utama produk ini adalah ekstrak tanduk rusa merah Kanada. Ini adalah bahan sama yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan aktif tanduk dalam haiwan. Fungsi utamanya adalah untuk menghasilkan tisu tulang baru. Boleh awak bayangkan potensi biologi mekanisme ini? Tiada apa yang lebih efektif untuk merangsang peredaran darah dalam tulang dan sendi yang boleh ditemui dalam alam semula jadi. Sebagai tambahan, ia mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan luar biasa yang menambah kuasa keberkesanan menyeluruh produk dengan ketara. Saya tidak rasa yang saya boleh beri penekanan lanjut berkenaan kelebihan herba-herba perubatan ini.
Hanya satu penggunaan sudah cukup untuk mengaktifkan lebih daripada 930 000 sel yang terlibat dalam proses peredaran darah. Dan ia akan diulang banyak kali. Inilah yang menjadi prinsip utama rawatan.
Ia kedengaran menakjubkan. Sila jelaskan apakah maksudnya untuk orang ramai yang menderita penyakit-penyakit ini?
Ia membawa maksud bahawa perubatan kita telah maju sehingga ke tahap di mana anda boleh merawat penyakit-penyakit ini di rumah dalam masa sebulan atau dua bulan. SustaFix tidak melegakan rasa sakit, ia "menetapkan semula" badan di peringkat sel. Ia menyingkirkan punca sakit itu sendiri dan mengembalikan sendi dan tulang belakang ke keadaan normalnya. Pesakit bukan sahaja menghilangkan simptom-simptom, tetapi menyingkirkan punca penyakit: peredaran darah yang lemah yang dibekalkan oleh sel-sel tua ke kartilej.
Pada hari pertama, SustaFix menetapkan semula sistem penjanaan semula badan. Dan ia juga melegakan rasa sakit yang boleh anda rasa dengan serta-merta. Selepas 2-3 minggu, terapi telah selesai. Penting untuk mengelak rasa sakit yang kedua dengan mengulangi kitaran rawatan.
— Adakah gel ini hanya membantu dengan artrosis dan osteokondrosis?
Tidak. Seperti yang saya katakan, ia bertindak di peringkat sel dengan memulihkan semula peredaran darah. Ia membantu dengan apa-apa penyakit yang berkaitan sendi atau tulang belakang: artrosis dan artritis, ‘ischia’, reumatisme, radikulitis dan osteokondritis dan cakera teranjak. Gel ini juga berkesan untuk seliuh, ketegangan, lebam, retakan dan juga kalus.
Ini adalah produk yang sangat menarik. Adakah ia benar-benar menyembuhkan semua penyakit dan keadaan ini berbanding dengan hanya melegakan rasa sakit?
SustaFix melegakan rasa sakit (semasa peringkat awal rawatan) serta menyingkirkan penyakit sepenuhnya. Sila faham, saya juga suka bersukan dan bersenam, dan tidak akan berhenti dari kedua-duanya, tetapi untuk kebanyakan pesakit saya, gel ini adalah yang paling mudah, paling berkesan dan kaedah rawatan yang berpatutan.
Doktor mengatakan bahawa SustaFix boleh dibeli dengan diskaun? Oleh sesiapa sahaja?
Ya, sesiapa sahaja. Meskipun terdapat satu kaveat. Pada masa ini, program kesedaran ini hanya diadakan di kawasan
Kuala Lumpur
Ini berkaitan dengan fakta bahawa farmasi-farmasi telah menolak kami untuk membantu memasarkan produk ini, dengan menyatakan ia tidak menguntungkan mereka. Tidak kira bagaimana anda melihatnya, farmasi adalah satu perniagaan yang lebih berminat dalam membuat keuntungan berbanding kesihatan masyarakat.
Sebab itulah kami memutuskan untuk memasarkan SustaFix menerusi laman web khas . Walau bagaimanapun, ia mustahil untuk melayan semuanya sekali, jadi kami memutuskan untuk mengambil program persekutuan ini kepada setiap kawasan negara kita secara bergilir-gilir. Buat masa sekarang, ia diadakan di Kuala Lumpur .Penduduk kawasan ini terutamanya boleh mendapatkan gel SustaFix pada hari ini
dengan diskaun.
Pada masa akan datang, kami akan mengadakan program ini di bahagian lain Malaysia.
Ditemu ramah oleh Nisha Dewi
Gambar diambil dari sumber terbuka1 comment:

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"