Pages

Oktober 01, 2017

Sinopsis Bisik Pada Langit Full Movie

Sinopsis Bisik Pada Langit Full Movie

Sejauh manakah kasih seorang ayah terhadap anak-anaknya? Keluarga Rosli dikejutkan dengan berita kemalangan anaknya yang belajar di luar negara dan menjadi terdesak untuk melawatnya di sana. Namun, niat si ayah itu menimbulkan tentangan dan ketegangan dalam kalangan ahli keluarga kerana mereka tidak mempunyai simpanan wang yang mencukupi. Tanpa disangka, niat si ayah juga menjadi
punca kepada pergaduhan mereka sekeluarga.
Jalan cerita ini berkisahkan tentang kasih seorang ayah kepada anak-anak mereka. Dimana Keluarga Encik Rosli telah dikejutkan dengan berita sedih dimana ia telah melibatkan anak perempuannya dimana telah terlibat dalam kemalangan. Anak perempuannya belajar di luar negara .Oleh kerana, terlalu sayangkan seorang anak dia telah terdesak untuk melawatnya di sana.
Akan tetiba telah berlaku beberapa insiden yang tidak dijangka. Dimana si ayah telah mendapat tentangan dari ahli keluarga yang lain oleh kerna keluarga mereka bukan orang senang. Jika dia ingin melawati anaknya itu bakal melibatkan sejumlah wang yang banyak dan oleh kerana keluarga mereka tidak mempunyai duit simpanan yang mencukupi.
Punca insiden berlaku adalah niat dari si ayah telah menjadi punca pentengkaran kepada ahli keluarga yang lain. Dapatkan si ayah melawat anak kesayangannya yang insiden di
luar negara? Cara bagaimana si ayah bakal mendapatkan wang ? Adakah anak perempuan mereka akan sedar dari koma? Dapatkan keluarga ini kembali bersatu?


FILEM: Bisik Pada Langit
PENGARAH: Kabir Bhatia
PELAKON: Jalil Hamid, Ummi Nazeera, Beto Kusyairy, Datin Fadilah Mansor, Naim Daniel dan Erwin Dawson
GENRE: Drama/Keluarga
DURASI: 84 minit
PENGEDAR: Astro Shaw Sdn. Bhd.
TARIKH TAYANGAN: 21 September 2017.

0 comments:

Catat Ulasan

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri!!!
All comments are your own right and responsibility.!!!