Pages

Oktober 04, 2017

Tonton Drama Raisha Full Episod


SINOPSIS DRAMA RAISHA DI TV3
Drama Raisha mengisahkan tentang Raisha (Diana Danielle) yang merupakan seorang gadis materialistik. Raisha dilahirkan dalam keluarga yang serba kekurangan. Setelah Raisha dilahirkan, Arfah ibunya telah ditimpa kemalangan dan meninggal dunia.
Biarpun hidup serba kekurangan, Samsudin, ayah Raisha sentiasa memberikan pakaian dan barangan yang elok untuknya. Setiap kehendak Raisha diturutkan. Raisha pula membesar menjadi seorang yang kuat memberontak sekiranya permintaannya tidak diturutkan. Dia sering tidak sependapat dengan ayahnya.
Sikap buruk Raisha semakin menjadi-menjadi apabila dia mula melanjutkan pelajarannya di sebuah institut pengajian tinggi swasta. Kebebasan yang diidamkan akhirnya dimiliki. Di Kuala Lumpur, Raisha berkenalan dengan pelbagai jenis orang antaranya golongan kaya dan golongan industri fesyen.

Kerana kecantikan yang dimilikinya, Raisha sering ditawarkan untuk menjadi peragawati. Kehidupan Raisha mula menjadi liar apabila dia sering mengujungi kelab malam dan bekerja sebagai peneman sosial (escort) bersama seorang rakannya bernama Melly.
Bahagia yang diharapkan tetapi lain pula yang terjadi apabila kelab malam itu dikepung pihak berkuasa dan kesemua peneman sosial termasuk Raisha dan Melly telah ditangkap
Bagaimanakah kehidupan Raisha setelah itu? - notainfo

        Senarai Pelakon dan Sinopsis Drama Raisha

Tajuk : Raisha
Mula Tayangan : 2017
Masa : Setiap Rabu-Jumaat, 9.00 malam
Siaran : Slot Lestary TV3
Terbitan : OrangeTree Production Sdn Bhd
Jumlah Episod: 13
Pelakon : Diana Danielle, Hafidz Roshdi, Taib Zamannuri, Puteri Aishah, Ariff Aziz, Aishah azman, Tash Yong, Abil, Tunku Hanis, Megat Amir, Adam Lee, Rais Hazlin

0 comments:

Catat Ulasan

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri!!!
All comments are your own right and responsibility.!!!