SURAH YUSUF AYAT 31


Allah berfirman. Maka, ketika perempuan itu mendengar cercaan mereka, diundang nyalah perempuan perempuan itu dan disediakan tempat duduk bagi mereka, dan kpd masing masing mereka diberi sebilah pisau untuk memotong jamuan,  kemudian dia berkata kpd yusuf, "Keluarlah tampakkanlah dirimu kpd mereka. "  Ketika perempuan perempuan itu melihatnya, mereka terpesona kpd keelokan rupanya, dan mereka (tanpa sedar) melukai tangannya sendiri. Seraya berkata, "Mahasempurna Allah, ini bukan lah manusia. Ini benar benar malaikat yg mulia. "  AYAT 31 SURAH KE 12 YUSUF.

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.