TONTON ONLINE 16 PUASA


TONTON ONLINE 16 PUASA

16 Puasa (2017)
Genre : Telemovie, Komedi
Pengarah : Mamat Khalid
Pelakon : Sabri Yunus, Aziz M Osman, Bel Ngasri dan ramai lagi

Image may contain: 5 people, people sitting and outdoor

Sinopsis : Beberapa lelaki di sebuah kampung yang sudah berkahwin mengambil keputusan untuk ponteng puasa dan menyembunyikan perbuatan menyalahi hukum agama itu daripada pengetahuan isteri masing-masing.
Memang kelakar habis cerita ini. Terbaik mamat khalid. Kelakar dan ada pengajaran.. Tang cakap pakai isyarat kening tu tak boleh blah...lain dari yang lain, tak macam drama-drama sekarang, cintan cintun tak hengat, isi takdak.
15 puasa pun ada.. sapa mau angkat tangan (geng plastik hitam) - KIPTVM2.0

Reader's Comments

  1. |

    duit adsense tak halal ni hahahaha

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.