Mek Zumbie 2K19 August Giveaway ~ #JMBELOG Mek Zumbie 2K19 August Giveaway - #JMBELOG Mek Zumbie 2K19 August Giveaway - #JMBELOG Mek Zumbie 2K19 August Giveaway | #JMBELOG
Comments


You are here :Home » SEGMEN » Mek Zumbie 2K19 August Giveaway

Mek Zumbie 2K19 August Giveaway

Posted by at August 12, 2019
Mek Zumbie 2K19 August Giveaway
Mek Zumbie 2K19 August Giveaway


So apalah syarat-syarat GA kali ni?


1. GA ini terbuka kepada semua follower blog ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics. -done

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. -done

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuhu)

So, bagaimanakah pemenang akan dipilih?😲
10 pemenang akan dipilih melalui sistem undian.😎
Hadiah macam mana? Hadiah akan daku update lagi selepas ini💁. ahahhaa
Good luck uollsssssss💪


IG : 1 | 2

2 comments:


©2016 #JMBELOG is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template