Budak Boys (2018) Slot Iris TV3 ~ #JMBELOG Budak Boys (2018) Slot Iris TV3 - #JMBELOG


Budak Boys (2018) Slot Iris TV3


Budak Boys (2018) Slot Iris TV3


Sinopsis Drama Budak Boys
Hamizul mengajak Kamarul memohon masuk ke RMC namun Kamarul menolak kerana dia tidak yakin untuk hidup dengan disiplin ketenteraan. Selepas mendapat surat tawaran ke RMC, Hamizul begitu gembira namun Kamarul masih tidak bersedia. Namun selepas Dorani memberi nasihat, Kamarul kembali bersemangat. Bermula lah kisah Kamarul dan kawan-kawanya menghadapi latihan ketenteraan di sekolah RMC. Di sana, dia mula menyukai Mastura, anak perempuan salah seorang pengajar di sana. Di kampung, Kamarul menerima pelbagai ejekan dan cabaran dari rakan sekampungya, Haykal dan Rizal dengan niat untuk memperlekehkan dia sebagai seorang pelajar RMC.

Boys kompeni Alpha dan Foxtrot jalani latihan peperangan bersenjata di dalam hutan. Kesemua mereka berbaju celoreng. Jurulatih sibuk menjerit dan memberi arahan pada boys. - LayanOn9


Lakonan Nafiz Muaz, Ashraf Muslim, Nafiez Zaidi, Naim Shamshol, Eyra Hazali, Jaja Iliyes  dan ramai lagi

Tayangan: TV3
Siaran : Mulai 30 Januari 2018, Isnin-Khamis, 6.30 petang

facebooktwitter

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"