Bangkit – Aril


Bangkit – Aril (ost Jodoh Sebelah Pintu)

Ku tunggu secebis doa darimu
Mengharapkan kepulanganmu
Tiada lagi air mata
Keringkan aku pasti tak ada

Terkenang kisah kita yang dulu
Mencari semula kehadiranmu

Bangkitlah dirimu dan pandanglah
Ke hadapan untuk melupakan semua ooh
Janganlah kau sebut lagi cinta
Yang tidak kau kenal dan merasa tenang ooh

Melihat kau duduk di sebelahku
Bersyukur ada sahabat sepertimu
Berharap untuk lepas segalanya
Sehingga aku bangun selamanya

Terkenang kisah kita yang dulu
Mencari semula kehadiran mu ooh

Bangkitlah dirimu dan pandanglah
Ke hadapan untuk melupakan semua ooh
Janganlah kau sebut lagi cinta
Yang tidak kau kenal dan merasa tenang ooh

Ooh Ooh
Bangkitlah dirimu dan pandanglah
Ke hadapan untuk melupakan semua ooh
Janganlah kau sebut lagi cinta
Yang tidak kau kenal dan merasa tenang ooh

Mencari semula kehadiranmu

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.