Ghahim Takut Nak Azan (TV3)


Ghahim Takut Nak Azan (TV3)


SINOPSIS GRAHIM TAKUT NAK AZAN 

Kisah Rahim yang mempunyai masalah untuk menyebut huruf 'R'.

Setiap kali tiba ujian untuk mengalunkan azan, Rahim akan melarikan diri kerana gementar dan malu ditertawakan oleh rakan-rakannya.


GRAHIM TAKUT NAK AZAN 

WAKTU SIARAN : Ahad, 3 Jun 2018, 9:00 malam
SIARAN TV : CerekaAhad TV3
PENGARAH : Al Jafree Md Yusop
TERBITAN : AB Roll Sdn Bhd
PELAKON : Armand Ezal, Alyssa Dezek, Aqasha, Nadia Aqilah, Kazar Saisi

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.