Drama bersiri Cupid Co (iflix)


Sinopsis Cupid Co

Cupid Co mengisahkan dewa cinta iaitu Tim yang menentang keras undang-undang syurga membuatkan seorang manusia iaitu Michelle jatuh cinta dengannya.

Bagaimanapun, dia terperangkap dalam situasi yang sama dan mahu meneruskan hajat bercinta disebabkan terikat dengan peraturan sebagai dewa cinta.

Setiap keputusan Tim mampu membawa padah terhadap banyak perkara.

Bukan saja terhadap dirinya, kehidupannya boleh berubah selain memberi kesan terhadap rakan karibnya, Bruce.

Drama bersiri Cupid Co (iflix)

Pengarah / penulis : Brian Lee

Pelakon / watak Drama bersiri Cupid Co

Michael Lean - Tim
Michelle Leong - Michelle
Dennis Yin - Bruce
Amanda Ang - Director Evans
Tanesh - Eugene
Ernest Ng - Matt

Boleh di tonton dengan melanggan iflix.

Pengarah iflix Malaysia : Diana Boo

Penerbit Eksekutif : Dan Khoo

Kredit : Harian Metro, Khamis 3 Mei 2018, Rap - m/s 58 & 59

Reader's Comments

  1. |

    macam menarik je cerita ni

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.