Gerimis melanda hati


Gerimis melanda hati

dimanapun kau berada
kau selalu ku cinta walau tak bersama

sepenuh hati padamu,
ku cinta dengan jiwa
tak ingin jauh darimu,
rindu takkan terkira
gerimis melanda hati,
terlalu mencintai
tak rela melepasmu pergi,
tak rela bila harus terjadi

jarak memisahkan kita,
ku takut kau tak setia
curiga menguras jiwa
ku ingin selalu bersama dengan orang yang ku cinta
tak sanggup jauh terpisah

walaupun aku percaya jodoh takkan kemana
bila Tuhan menakdirkan pasti diberi jalan

dimanapun kau berada
kau selalu ku cinta walau tak bersama

jarak memisahkan kita, ku takut kau tak setia
curiga menguras jiwa
ku ingin selalu bersama dengan orang yang ku cinta
tak sanggup jauh terpisah

walaupun aku percaya jodoh takkan kemana
bila Tuhan menakdirkan pasti diberi jalan

dimanapun kau berada
kau selalu ku cinta walau tak bersama

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.