- at September 27, 2019 : Home » WORD » Word 203

Word 203

Word 203

"Tuan-tuan!! Salah satu sifat Allah adalah mendengar. Allah sentiasa mendengar rintihan hambanya"

"Mengadu lah kepada Allah. Banyak mana pun kita mengadu, Allah akan sentiasa mendengar."

"Tuan-tuan !! Kalau kita mengadu kepada manusia, kalau sekali takpa lagi. Kalau dua kali dah naik menyampah, kalau tiga kali 'Kau ni kenapa?', kalau empat kali ' Kau ni banyak masalah sungguh la, mat problem betui la.." . Tak pasal-pasal dapat gelaran  Mat problem pulak. "

"Tuan-tuan!! Allah tak kan cop kita Mat Problem dan block kita kalau selalu kita mengadu pada Nya, malah Allah lagi suka. Minta lah pada Allah nescaya Allah tunjukkan jalan keluar.."

Sekadar perkongsian

2 comments:

  1. nice sharing.. done follow sini #394 jemput singgah blog saya juga ye.. terima kasih

    ReplyDelete
  2. nice sharing.. done follow sini #394 jemput singgah blog saya juga ye.. terima kasih

    ReplyDelete

#JMBELOG 2016. | DECLAIMER | RSS