Salahkah aku - Dafi


Salahkah aku - Dafi 

Hari ini aku dah berjanji pada diriku ini
Dimana ku harus melupakan dan pergi ku darimu

Aku rela rasa kecewa dari terus merasa siksa seumur hidupku
Aku rasa biar begini takkan ku hampa pada perubahan darimu

Salahkah aku melupakanmu kerna ku tahu apa rasamu
Lepaskan aku ku lepaskan mu agar kau tidak terasa siksa
Dah ditakdirkan seperti ini bukan ku tahu apa nak jadi
Seperlu kita masih lagi hidup biar ku bahgia dengan kehidupan

Ohh…

Seperlu kita masih lagi hidup biar ku bahgia dengan kehidupan

Dengan kehidupan
Dengan kehidupan 

Kredit : google 

Reader's Comments

  1. |

    keluar lagu baru ker dafi ni? heehe

  2. |

    Dah tak cam suara Dafi. hehehe

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.