Selepas puas kau pergi


Semalam cari aku,
Hari ini cari aku,
Semalam hisap aku,
Nasib aku tak sedar,
Hari ini datang lagi nak hisap!
Kini aku tahu,
Selepas puas kau pergi!

Apa ingat aku penderma darah ke?!
Jahat kau nyamok...

#fikirpositif
#jmbelog 

Reader's Comments

  1. |

    menyakitkan hati betul la nyamuk ni.. hehe

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.