Pages

April 20, 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.comApakah PERKARA pertama yang saya ingin lakukan selepas PKP ?

Perkara pertama yang saya ingin lakukan selepas PKP ialah pulang kekampung bertemu ibu tersayang. Saya amat merinduinya. Tak jauh pun rumah saya dengan kampung ibu lebih kurang 2 jam perjalanan. Tapi demi kasih sayang serta faktor kesihatan ibu saya tidak pulang ke kampung ibu. Ibu maafkan anakmu, Inn Shaa Allah, lepas PKP kita bertemu ya. Sayang ibu.


Ibu - Haddad Alwi feat Farhan

Bersinar kau bagai cahaya Yang selalu beri ku penerangan Selembut citra kasihmu kan Selalu ku rasa dalam suka dan duka Kaulah ibuku cinta kasihku Terima kasihku takkan pernah terhenti Kau bagai matahari yang selalu bersinar Sinari hidupku dengan kehangatanmu Bagaikan embun kesejukan hati ini Dengan kasih sayangmu Betapa kau sangat berarti Dan bagiku kau takkan pernah terganti Kaulah ibuku cinta kasihku Terima kasihku takkan pernah terhenti Kau bagai matahari yang selalu bersinar Sinari hidupku dengan kehangatanmu Kaulah ibuku cinta kasihku lyricsalls.blogspot.com Pengorbananmu sungguh sangat berarti Kaulah ibuku cinta kasihku Terima kasihku takkan pernah terhenti Kau bagai matahari yang selalu bersinar Sinari hidupku dengan kehangatanmu Kaulah ibuku cinta kasihku Terima kasihku takkan pernah terhenti Kau bagai matahari yang selalu bersinar Sinari hidupku dengan kehangatanmu Sinari hidupku dengan kehangatanmu

2 comments:

The Redza Channelz berkata...

In shaa Allah, semoga uncle dapat berjumpa ibu selepas pkp nanti 😥.
Selamat bersegmen.

Farhana Jafri berkata...

sama lah, kampung 2 jam je jaraknya tapi tak dapat balik sebab pkp

Catat Ulasan

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri!!!
All comments are your own right and responsibility.!!!