SI CANTIK AKU - NINA NADIRA feat. Toby


SI CANTIK AKU - NINA NADIRA feat. Toby

dan bila engkau datang
ku terpaku melihatmu
terasa kebas seluruh anggotaku
melihat wajah yang ayu aku terpegun

dan bila kau disisi
menyentuh pipi ini, wo o oouw
wangianmu menusuk di sanubari
menggetarkan jiwa ini
aku terjatuh

dengarkan lagu ini
biarkan aku pimpin jemari lembutmu
biarkan aku bawa kau bersamaku
biarkan satu dunia bangga padaku
kerna ku ada kamu, si cantik aku

dan bila aku resah
ku ingin kau ada bersamaku
jadilah bunga di hati ini
yang mekar dan mewangi aku terpaku

dengarkan lagu ini
biarkan aku pimpin jemari lembutmu
biarkan aku bawa kau bersamaku
biarkan satu dunia bangga padaku
kerna ku ada kamu, si cantik aku

uhhhh... uhhhhuuhhuuhhh

genggam erat tanganku sentiasa
jangan pernah kau lepaskan tanganku
ku tak ingin engkau pergi dariku
setialah denganku, uuuhhh

dengarkan lagu ini
biarkan aku pimpin jemari lembutmu
biarkan aku bawa kau bersamaku
biarkan satu dunia bangga padaku
kerna ku ada (kamu)

dengarkan lagu ini
biarkan aku pimpin jemari lembutmu
biarkan aku bawa kau bersamaku
biarkan satu dunia bangga padaku
kerna ku ada kamu, si cantik aku


Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.