Telefilem Ayah (TV3) Fahrin Ahmad & Rita Rudaini


Telefilem Ayah (TV3) Fahrin Ahmad & Rita Rudaini


SINOPSIS AYAH

Kisah seorang ayah yang bertanggungjawab untuk menjaga keluarganya, setelah isterinya jatuh sakit. Demi menanggung kos perubatan yang tinggi, si ayah juga melakukan lebih daripada satu pekerjaan.

WAKTU SIARAN : Sabtu, 9 Jun 2018, 9:00 malam 
SIARAN TV : Slot Cerekarama TV3
PENGARAH : Amie Maziah
TERBITAN : Zeel Production Sdn Bhd
PELAKON : Rita Rudaini, Fahrin Ahmad, Dato Rahim Razali, Duerra Mitilda, Faiz Fathullah, Azar Azmi,

A post shared by qal707 (@amiemaziah_makmie) on

Reader's Comments

  1. |

    mesti sedih ni haha nak kena tengok la malam ni

  2. |

    alahai, lama tak tengok lakonan Fahrin ...

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.