Sihir Guna Sup Bunjut Drama Nur TV3


Sihir Guna Sup Bunjut Drama Nur TV3


Part ni kelakar sup bunjut pun tidak kenal adoi la Ecah ni, tula jarang masuk dapur...


JM jarang tengok drama ini.

JM pun dengar kawan-kawan cerita.

Terus JM cari kat google...

Drama Nur TV3

Reader's Comments

  1. |

    lawak yang diambil daripada fb buat kat drama pastu viral kembali ke fb ...huhuhu

Leave a Comment

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"

***Jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga! Klik Sini !

***Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.