Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui ~ #JMBELOG Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui - #JMBELOG Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui - #JMBELOG
You are here :Home » AKU » Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui

February 08, 2019

Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui

Daiyan Trisha, Artis Malaysia Yang Pertama ‘Cover’ Lagu Bersama Sam Tsui

Daiyan Trisha, seorang artis yang aktif dalam bidang lakonan di kaca televisyen malah beliau juga sering menyanyikan lagu dilaman sosial yang mendapat tontonan pelbagai lapisan penggemar muzik.

Terbaru, melalui perkongsian di laman instagramnya, Daiyan telah membuat ‘cover’ llagu duet bersama Sam Tsui iaitu seorang Youtuber terkenal. Bukan calang-calang penyanyi yang dapat peluang sebegini dan Daiyan merupakan artis Malaysia yang pertama. Tahniah diucapkan.

Mempunyai 3 juta subscribe di YouTube, Sam Tsui sememangnya terkenal sebagai seorang penyanyi lagu cover, dan sering mengubah lagu popular seperti Without me, Fake love dan banyak lagi kepada sebuah medley dan mashup.

Daiyan Trisha yang dijemput sebagai penyanyi jemputan, berduet bersama Sam Tsui telah mendapat respon positif dari peminat tempatan dan antarabangsa.

Sumber

FOLLOW ME ON TWITTER @84JMX

No comments:

Post a Comment

domain age checker