Al-Fatihah buat Allahyarham Datuk Mahadzir Lokman yang telah pun meninggal dunia pagi hari (Jumaat) ini ~ #JMBELOG #JMBELOG: Al-Fatihah buat Allahyarham Datuk Mahadzir Lokman yang telah pun meninggal dunia pagi hari (Jumaat) ini

Al-Fatihah buat Allahyarham Datuk Mahadzir Lokman yang telah pun meninggal dunia pagi hari (Jumaat) ini

Al-Fatihah buat Allahyarham Datuk Mahadzir Lokman yang telah pun meninggal dunia pagi hari (Jumaat) ini. Bekas pengacara TV3 yang berusia 61 tahun ini dilaporkan menghembuskan nafas terakhirnya di sebuah hotel di Sabah.Tahun lepas, beliau telah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) akibat kompliasi buah pinggang dan paru-paru. Dilaporkan keluarga Allahyarham kini sedang menguruskan urusan membawa pulang jenazah ke Kuala Lumpur untuk tujuan pengebumian.

Semoga Allahyarham Datuk Mahadzir Lokman ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah buat beliau.


KONGSIKAN, SEMOGA BERMANFAAT !!! "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

1 comment:

  1. Semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 beriman..

    ReplyDelete

Disclaimer:
Assalamualaikum ! Salam sejahtera ! Segala komen adalah tanggungjawab anda sendiri. ~ "Note : Ada artikel yang JM perkongsikan dari hasil blog lain. Sila rujuk sumber / kredit pada akhir artikel ya." Terima kasih.

JUST SHARING STORIES "I am not blogger I just follower"